Salih'im benim motordan cok daha önceki tutkumdur antika arabalar,şunları görüpte içi sızlamayan var mıdır bilmiyorum ama vallahi dediğin gibi ölümdü yüklemek hele ki her birini tek tek kaydedip sonra paintle açıp tek tek modellerini yazmak,ardından tek tek imageshack marifetiyle siteye yüklemek tam tamına 1.saat 55 dakikamı aldı
ama değdi sanırım
Ellerine sağlık hemşom.Bunlar, şimdiki bir çok arabadan konforlu ve güvenli.Tek dezavantajları yakıt tüketimleri.Onu da gazla hallediyorlar.Ama bunlardan bir tanesi benim olsa gaz taktırmaya kıyabilir miyim bilmiyorum.Benim favorim aşağıda
__________________ İNSANLARA YAŞAMAYI ÖĞRETEMEZSİNİZ.HERKES BECEREBİLDİĞİ KADAR YAŞAR.
Salih'im benim motordan cok daha önceki tutkumdur antika arabalar,şunları görüpte içi sızlamayan var mıdır bilmiyorum ama vallahi dediğin gibi ölümdü yüklemek hele ki her birini tek tek kaydedip sonra paintle açıp tek tek modellerini yazmak,ardından tek tek imageshack marifetiyle siteye yüklemek tam tamına 1.saat 55 dakikamı aldı
ama değdi sanırım
elerine sağlık kardeşim harika bir iş emeğine ayrıca şapka çıkartmak lazım bende 1968 chevrole belair vardı daha sonralari 1963 üm vardı şimdi 1979 ford granada 2.8 i cia m var ondan bir türlü vazgeçemiyorum teşekürler
Allah senden razı olsun abicim ya.... Beni ihya ettin Vallahi. Bu resimlerdeki araçları görünce gözlerim yerinden fırlayacakmış gibi oldu. Süper süper süper...