Motosiklet Yedek Parça - AksesuarAlmak veya Satmak İstediğiniz Yedek Parça ve Aksesuar Seçenekleri Burada...
MERHABA ZİYARETÇİ
DOYA DOYA HİÇ BİR ENGEL OLMADAN WwW.Motosiklet Club.CoM , Moto, Motosiklet, Motorsiklet, Motor, SİTEMİZİ GEZMEK İSTİYORSAN. 1 DK AYIRARAK BURADAN KAYIT OL! DERSENKİ BENİM KAYDIM VAR GİRİŞ YAPARAK GEZİNTİNE DEVAM EDEBİLİRSİN VE BÜTÜN RESİMLERİ VE LİNKLERİ GÖREBİLİRSİN. BURADAN KAYIT OL!
Slm arkadaslar uzun zamandır bılıyorsunuz kaza yaptıgım ıcın yoktum bu arayı alım satım işleri ile degerlendırıyordum elımde racıng motosıkletler ıcın hazırlanmıs su gecırmez canta mevcut.Artçı koltugunun uzerıne gecırıyoruz ve boylece her ıstedıgımızde kullanabılıyoruz.Ustunede artcı oturdugunda hem daha yumusak hemde kaymaz olması sayesınde daha rahat edıyor.Hepımız bır yere gıderken ah bır canta olsada su mont ve eldıvenlerı koysam dedıgımız olur yada enazından ufak tefek ıhtıyaclarımızı koymak ıcın bır canta ararız.Elımde 30 adet bulunmakta ve fıyatı 50TL isteyene sehır dısına kargo ıle yollarım,İstanbul içinde eldende gerekırse teslım ederım anadolu yakasındayım hafta bası 10 tane daha gelecek ısteyen olursa benımle buradan iletişime gecsin isteyene ozelden telefonumuda atarım.Toplu alım olması durumda fıyatta indirim yaparım...
__________________ Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!! C'est moi!!!Je suis seul loup!!! [Sadece Üyeler Görebilir. Üyelik İçin Tıklayınız....] salihkilic1977@hotmail.com
Dostum tum racıngler ıle uyumludur marka ve model onemlı deıl...
__________________ Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!! C'est moi!!!Je suis seul loup!!! [Sadece Üyeler Görebilir. Üyelik İçin Tıklayınız....] salihkilic1977@hotmail.com